100. Yılda Türkiye'de Kadın Araştırmalarına Akademik Bir Değerlendirme

05 Mart 2024 Salı

Giresun Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (GÜKAM) ile İşletme ve Ekonomi Topluluğunun, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" münasebetiyle düzenledikleri "100. Yılda Türkiye'de Kadın Araştırmalarına Akademik Bir Değerlendirme" başlıklı panel, 04 Mart 2024 Pazartesi günü saat 10.00'da, Güre Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN’ın da katıldığı program öncesinde, fuaye salonunda "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"ne özel hazırlanan pasta, Rektörümüz ve Üniversitemizin farklı birimlerinde çalışan kadınlar tarafından kesildi.

Programa Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (GÜKAM) Müdürü Prof. Dr. Reyhan Ayşen WOLFF, Yalova Üniversitesi Kadın ve Aile Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Elif YÜKSEL OKTAY, İstanbul Gelişim Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU katılım sağladı.

Etkinlik, katılımcılara teşekkür belgesi ve  plaket takdimi ile sona erdi.