2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Eğitimi Görselleri için Tıklayınız.

15 Kasım 2023 Çarşamba

Giresun Üniversitesine 2023-2024 akademik yılında kayıt yaptıran öğrencilere yönelik, 19 Ekim 2023 Perşembe günü, Güre Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda oryantasyon programı düzenlendi.
Programda Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı adına Şef Yeliz Akyalı; Öğrenci toplulukları, bilimsel ve eğitsel etkinliklerin desteklenmesi, kuruluş yıldönümü, bahar şenlikleri, mezuniyet törenleri, sportif faaliyetlerin desteklenmesi, kısmi zamanlı çalışma imkânları, yemek hizmetleri, ihtiyaç sahibi olan öğrencilere yemek yardımı, kantin, kafeterya hizmetleri konularında önemli  bilgiler verdi.
Oryantasyon Programı kapsamında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı adına; Öğrenci İşleri Daire Başkanı Ümmühan Özgül, Şef Selim Arslan ve Memur Varol SEVGİLİ, Erasmus ve Farabi Koordinatörlükleri adına Öğr. Gör. Adem Usta, Mevlana Kurum Koordinatörlüğü adına Öğr. Gör. Dr. Anıl Manguş, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı adına Öğr. Gör. Esma Şener, Kütüphaneci Remziye Avcıoğlu birimleri hakkında öğrencilerimize genel bilgiler verdiler.