2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON PROGRAMI DÜZENLENDİ

16 Ekim 2024 Çarşamba

Giresun Üniversitesine 2024-2025 akademik yılında kayıt yaptıran öğrencilere yönelik, 30 Eylül-14 Ekim 2024 tarihleri arasında, Üniversitemiz yerleşkelerinde oryantasyon programı düzenlendi.
Programda Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı adına Şef  Yeliz AKYALI ; Öğrenci toplulukları, bilimsel ve eğitsel etkinliklerin desteklenmesi, kuruluş yıldönümü, bahar şenlikleri, mezuniyet törenleri, sportif faaliyetlerin desteklenmesi, kısmi zamanlı çalışma imkânları, yemek hizmetleri, ihtiyaç sahibi olan öğrencilere yemek yardımı, kantin, kafeterya hizmetleri konularında önemli  bilgiler verdi.
Oryantasyon Programı kapsamında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı adına; Şube Müdürü Kader ÇELEBİ, Şef Selim ARSLAN ve Memur Varol SEVGİLİ, Mevlana Kurum Koordinatörlüğü adına Öğr. Gör. Dr. Anıl MANGUŞ, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı adına Öğr. Gör. Esma ŞENER birimleri hakkında öğrencilerimize genel bilgiler verdiler. Ayrıca oryantasyon eğitimi süresince Bağımlılıkla Mücadele kapsamında Doç. Dr. Çağla YİĞİTBAŞ, Doç. Dr. Nurullah ÇALIŞ,  Doç. Dr. Ceren VARER AKPINAR, Öğr. Gör. İlknur Ezgi KOSER bağımlılıkla mücadele konulu sunumlar düzenlediler.