Başkanlığımız
Misyon ve Vizyon
Yönetim
Personel
Personel Bazlı Organizasyon Şeması
Birim Bazlı Organizasyon Şeması
Kurumsal Bilgiler
Birimlerimiz
Kültür Hizmetleri Birimi
Birim Yetkilisi
Öğrenci Toplulukları
Öğrenci Toplulukları Listesi
Açıklamalar
Şablon Örnekleri
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Etkinlik Değerlendirme Raporları
Formlar
Stant Açma Kuralları
Etkinlik Görselleri
Kuruluş Yıldönümü
Mezuniyet Fotoğrafları
Bahar Şenliği
17. BAHAR ŞENLİKLERİ GÖRSELLERİ
Topluluk Tanıtım Günleri
Nevruz Bayramı
Hamsi Şenliği
Spor Faaliyetleri
Konferans Salonları
Salon, Stant, Derslik Ücretleri
Mali İşler Birimi
Birim Yetkilisi
Usta Çalıştırıcı
Sağlık Beslenme Hizmetleri Birimi
Birim Yetkilisi
Mutfak ve Yemekhaneler
Mutfak ve Yemekhane Kapasiteleri
Yemek Katkı Bedelleri
Mutfak ve Yemekhane Kontrol Teşkilatı Üyeleri
Kantin / Kafeteryalar / Diğer
Kiracıların Uyması Gereken Kurallar
Formlar
Fiyat Listesi
Spor Hizmetleri Birimi
Birim Yetkilisi
Spor Şenlikleri
Öğrenci
Yemek Kartına Para Yükleme
Yemek Kartına Para Yükleme İşlem Klavuzu
Kısmi Zamanlı
Açıklamalar
Formlar
Sıkça Sorulan Sorular
Yemek Bursu
Açıklamalar
Formlar
Genel Sağlık Sigortası
Açıklamalar
Öğrenci Toplulukları
Öğrenci Toplulukları Otomasyonu
Topluluk Listesi
Açıklamalar
Şablon Örnekleri
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Etkinlik Değerlendirme Raporları
Formlar
Stant Açma Kuralları
Kalite ve İç Kontrol
Kalite ve Akreditasyon
Kalite Politikaları
Üniversite Kalite Politikaları
Birim Kalite Politikaları
Birim Kalite Komisyonu
2024-2025 Birim Kalite Toplantısı 1
Birim Öz Değerlendirme Kurulu Toplantı Kararları
2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı
2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı
2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı
Paydaşlar
İç Paydaşlar
Dış Paydaşlar
İç Kontrol
Süreç Akış Şemaları
İş Akış Süreçleri
İş Analiz Formu
Hizmet Standartları
Hizmet Envanteri
Görev Tanımları
Hassas Görevler
Risk Değerlendirme
Raporlar
Faaliyet Raporları
Öz Değerlendirme Raporları
Mevzuat
Yönetmelik/Yönergeler
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
Aydınlatma Metinleri
Açık Rıza Metinleri
Dokümanlar
Yemek Menüsü
Ekim 2024
Kasım 2024
İletişim
İletişim Bilgileri
Şikayet ve Öneri
TR
Üniversite Ana Sayfa
TR
Ara
Başkanlığımız
Misyon ve Vizyon
Yönetim
Personel
Personel Bazlı Organizasyon Şeması
Birim Bazlı Organizasyon Şeması
Kurumsal Bilgiler
Birimlerimiz
Kültür Hizmetleri Birimi
Birim Yetkilisi
Öğrenci Toplulukları
Öğrenci Toplulukları Listesi
Açıklamalar
Şablon Örnekleri
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Etkinlik Değerlendirme Raporları
Formlar
Stant Açma Kuralları
Etkinlik Görselleri
Kuruluş Yıldönümü
Mezuniyet Fotoğrafları
Bahar Şenliği
17. BAHAR ŞENLİKLERİ GÖRSELLERİ
Topluluk Tanıtım Günleri
Nevruz Bayramı
Hamsi Şenliği
Spor Faaliyetleri
Konferans Salonları
Salon, Stant, Derslik Ücretleri
Mali İşler Birimi
Birim Yetkilisi
Usta Çalıştırıcı
Sağlık Beslenme Hizmetleri Birimi
Birim Yetkilisi
Mutfak ve Yemekhaneler
Mutfak ve Yemekhane Kapasiteleri
Yemek Katkı Bedelleri
Mutfak ve Yemekhane Kontrol Teşkilatı Üyeleri
Kantin / Kafeteryalar / Diğer
Kiracıların Uyması Gereken Kurallar
Formlar
Fiyat Listesi
Spor Hizmetleri Birimi
Birim Yetkilisi
Spor Şenlikleri
Öğrenci
Yemek Kartına Para Yükleme
Yemek Kartına Para Yükleme İşlem Klavuzu
Kısmi Zamanlı
Açıklamalar
Formlar
Sıkça Sorulan Sorular
Yemek Bursu
Açıklamalar
Formlar
Genel Sağlık Sigortası
Açıklamalar
Öğrenci Toplulukları
Öğrenci Toplulukları Otomasyonu
Topluluk Listesi
Açıklamalar
Şablon Örnekleri
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Etkinlik Değerlendirme Raporları
Formlar
Stant Açma Kuralları
Kalite ve İç Kontrol
Kalite ve Akreditasyon
Kalite Politikaları
Üniversite Kalite Politikaları
Birim Kalite Politikaları
Birim Kalite Komisyonu
2024-2025 Birim Kalite Toplantısı 1
Birim Öz Değerlendirme Kurulu Toplantı Kararları
2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı
2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı
2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı
Paydaşlar
İç Paydaşlar
Dış Paydaşlar
İç Kontrol
Süreç Akış Şemaları
İş Akış Süreçleri
İş Analiz Formu
Hizmet Standartları
Hizmet Envanteri
Görev Tanımları
Hassas Görevler
Risk Değerlendirme
Raporlar
Faaliyet Raporları
Öz Değerlendirme Raporları
Mevzuat
Yönetmelik/Yönergeler
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
Aydınlatma Metinleri
Açık Rıza Metinleri
Dokümanlar
Yemek Menüsü
Ekim 2024
Kasım 2024
İletişim
İletişim Bilgileri
Şikayet ve Öneri
Personel
Rabia HAFIZOĞLU
Daire Başkanı
Dahili: (0 454) 310 11 80
Merve DEMİRCİ
Şube Müdürü
Dahili: (0 454) 310 11 82
Ahmet SAKA (13/b Görevlendirme)
Şube Müdürü
Dahili: (0 454) 310 11 88
Perihan İSPİROĞLU
Şube Müdürü
Dahili: (0 454) 310 11 83
Fatma ŞAHİN
Şef
Dahili: (0 454) 310 11 85
Merva YÜKSEL
Şef
Dahili: (0 454) 310 11 86
Yeliz AKYALI
Şef
Dahili: (0 454) 310 11 87
Emine GÜNGÖR
Şef
Dahili: (0 454) 310 18 74
Nihal AYDIN
Diyetisyen
Dahili: (0 454) 310 18 70
Pınar ABANOZ
Diyetisyen
Dahili: (0 454) 310 10 81
Davut BATUR
Tekniker
Dahili: (0 454) 310 11 89
Hayriye ERKAN
Bilgisayar İşletmeni
Dahili: (0454) 310 10 82
Hakan AYHAN
Bilgisayar İşletmeni
Dahili: (0 454) 310 11 81
Ali HACIKÖYLÜ
Bilgisayar İşletmeni
Dahili: (0 454) 310 18 71
Miray BIYIK
Sürekli İşçi
Dahili: (0 454) 310 18 73
Emre ÖZKAN
Sürekli işçi
Dahili: (0 454) 310 21 72
Sinan BÜYÜKTAŞ
Sürekli İşçi
Dahili: (0 454) 310 21 72
Serdar AYDIN
Sürekli İşçi
Dahili: (0 454) 310 21 72