Başkanlığımız
Misyon ve Vizyon
Yönetim
Personel
Personel Bazlı Organizasyon Şeması
Birim Bazlı Organizasyon Şeması
Kurumsal Bilgiler
Birimlerimiz
Kültür Hizmetleri Birimi
Birim Yetkilisi
Öğrenci Toplulukları
Öğrenci Toplulukları Listesi
Açıklamalar
Şablon Örnekleri
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Etkinlik Değerlendirme Raporları
Formlar
Stant Açma Kuralları
Etkinlik Görselleri
Kuruluş Yıldönümü
Mezuniyet Fotoğrafları
Bahar Şenliği
17. BAHAR ŞENLİKLERİ GÖRSELLERİ
Topluluk Tanıtım Günleri
Nevruz Bayramı
Hamsi Şenliği
Spor Faaliyetleri
Konferans Salonları
Salon, Stant, Derslik Ücretleri
Mali İşler Birimi
Birim Yetkilisi
Usta Çalıştırıcı
Sağlık Beslenme Hizmetleri Birimi
Birim Yetkilisi
Mutfak ve Yemekhaneler
Mutfak ve Yemekhane Kapasiteleri
Yemek Katkı Bedelleri
Mutfak ve Yemekhane Kontrol Teşkilatı Üyeleri
Kantin / Kafeteryalar / Diğer
Kiracıların Uyması Gereken Kurallar
Formlar
Fiyat Listesi
Spor Hizmetleri Birimi
Birim Yetkilisi
Spor Şenlikleri
Öğrenci
Yemek Kartına Para Yükleme
Yemek Kartına Para Yükleme İşlem Klavuzu
Kısmi Zamanlı
Açıklamalar
Formlar
Sıkça Sorulan Sorular
Yemek Bursu
Açıklamalar
Formlar
Genel Sağlık Sigortası
Açıklamalar
Öğrenci Toplulukları
Öğrenci Toplulukları Otomasyonu
Topluluk Listesi
Topluluk Faaliyetleri
2024-2025 Eğitim Öğretim Dönemi Faaliyetleri
Açıklamalar
Şablon Örnekleri
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Etkinlik Değerlendirme Raporları
Formlar
Stant Açma Kuralları
Kalite ve İç Kontrol
Kalite ve Akreditasyon
Kalite Politikaları
Üniversite Kalite Politikaları
Birim Kalite Politikaları
Birim Kalite Komisyonu
2024-2025 Birim Kalite Toplantısı 1
Birim Öz Değerlendirme Kurulu Toplantı Kararları
2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı
2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı
2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı
Paydaşlar
İç Paydaşlar
Dış Paydaşlar
İç Kontrol
Süreç Akış Şemaları
İş Akış Süreçleri
İş Analiz Formu
Hizmet Standartları
Hizmet Envanteri
Görev Tanımları
Hassas Görevler
Risk Değerlendirme
Raporlar
Faaliyet Raporları
Öz Değerlendirme Raporları
Mevzuat
Yönetmelik/Yönergeler
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
Aydınlatma Metinleri
Açık Rıza Metinleri
Dokümanlar
Yemek Menüsü
Aralık 2024
Kasım 2024
İletişim
İletişim Bilgileri
Şikayet ve Öneri
TR
Üniversite Ana Sayfa
TR
Ara
Başkanlığımız
Misyon ve Vizyon
Yönetim
Personel
Personel Bazlı Organizasyon Şeması
Birim Bazlı Organizasyon Şeması
Kurumsal Bilgiler
Birimlerimiz
Kültür Hizmetleri Birimi
Birim Yetkilisi
Öğrenci Toplulukları
Öğrenci Toplulukları Listesi
Açıklamalar
Şablon Örnekleri
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Etkinlik Değerlendirme Raporları
Formlar
Stant Açma Kuralları
Etkinlik Görselleri
Kuruluş Yıldönümü
Mezuniyet Fotoğrafları
Bahar Şenliği
17. BAHAR ŞENLİKLERİ GÖRSELLERİ
Topluluk Tanıtım Günleri
Nevruz Bayramı
Hamsi Şenliği
Spor Faaliyetleri
Konferans Salonları
Salon, Stant, Derslik Ücretleri
Mali İşler Birimi
Birim Yetkilisi
Usta Çalıştırıcı
Sağlık Beslenme Hizmetleri Birimi
Birim Yetkilisi
Mutfak ve Yemekhaneler
Mutfak ve Yemekhane Kapasiteleri
Yemek Katkı Bedelleri
Mutfak ve Yemekhane Kontrol Teşkilatı Üyeleri
Kantin / Kafeteryalar / Diğer
Kiracıların Uyması Gereken Kurallar
Formlar
Fiyat Listesi
Spor Hizmetleri Birimi
Birim Yetkilisi
Spor Şenlikleri
Öğrenci
Yemek Kartına Para Yükleme
Yemek Kartına Para Yükleme İşlem Klavuzu
Kısmi Zamanlı
Açıklamalar
Formlar
Sıkça Sorulan Sorular
Yemek Bursu
Açıklamalar
Formlar
Genel Sağlık Sigortası
Açıklamalar
Öğrenci Toplulukları
Öğrenci Toplulukları Otomasyonu
Topluluk Listesi
Topluluk Faaliyetleri
2024-2025 Eğitim Öğretim Dönemi Faaliyetleri
Açıklamalar
Şablon Örnekleri
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Etkinlik Değerlendirme Raporları
Formlar
Stant Açma Kuralları
Kalite ve İç Kontrol
Kalite ve Akreditasyon
Kalite Politikaları
Üniversite Kalite Politikaları
Birim Kalite Politikaları
Birim Kalite Komisyonu
2024-2025 Birim Kalite Toplantısı 1
Birim Öz Değerlendirme Kurulu Toplantı Kararları
2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı
2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı
2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı
Paydaşlar
İç Paydaşlar
Dış Paydaşlar
İç Kontrol
Süreç Akış Şemaları
İş Akış Süreçleri
İş Analiz Formu
Hizmet Standartları
Hizmet Envanteri
Görev Tanımları
Hassas Görevler
Risk Değerlendirme
Raporlar
Faaliyet Raporları
Öz Değerlendirme Raporları
Mevzuat
Yönetmelik/Yönergeler
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
Aydınlatma Metinleri
Açık Rıza Metinleri
Dokümanlar
Yemek Menüsü
Aralık 2024
Kasım 2024
İletişim
İletişim Bilgileri
Şikayet ve Öneri
Duyurular
Önemli
ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI TANITIM GÜNLERİ
-
04 Aralık 2024 Çarşamba
Önemli
ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI TOPLANTISI
-
25 Kasım 2024 Pazartesi
Önemli
Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES)
-
18 Kasım 2024 Pazartesi
Yeni
YEMEK BURSU
-
18 Kasım 2024 Pazartesi
Önemli
KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ LİSTESİ
-
05 Kasım 2024 Salı
Önemli
KİRALAMA İLANI
-
28 Ekim 2024 Pazartesi
Önemli
YEMEK YARDIMI DUYURUSU
-
16 Ekim 2024 Çarşamba
Önemli
KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ WEB DUYURUSU
-
27 Eylül 2024 Cuma
Önemli
YEMEK KARTINA PARA YÜKLEME İŞLEMİ
-
16 Eylül 2024 Pazartesi
Yeni
GİRESUN ÜNİVERSİTESİ 2023-2024 MEZUNİYET TÖRENİ
-
26 Haziran 2024 Çarşamba
Önemli
YEMEK KATKI BEDELLERİ
-
24 Haziran 2024 Pazartesi
Yeni
Giresun Üniversitesi Geleneksel Bahar Şenlikleri
-
13 Mayıs 2024 Pazartesi
Önemli
17. Spor Şenlikleri Fikstür-Müsabaka ve Disiplin Kuralları
-
25 Nisan 2024 Perşembe
Yeni
Yemek Kartına Para Yükleme İşlemi
-
15 Nisan 2024 Pazartesi
Yeni
21 Mart Nevruz Bayramı Programı
-
19 Mart 2024 Salı
Önemli
Yemek İhalesi İlanı
-
14 Mart 2024 Perşembe
Yeni
Öğrenci Toplulukları Toplantısı
-
05 Mart 2024 Salı
Önemli
KİRALAMA İLANI
-
04 Mart 2024 Pazartesi
Yeni
OTOMAT MAKİNELERİ HİZMETE SUNULDU
-
02 Şubat 2024 Cuma
Yeni
GELENEKSEL HAMSİ ŞENLİĞİ
-
08 Aralık 2023 Cuma
Linkler
YEMEK KARTINA PARA YÜKLEME İŞLEMİ
YEMEK BURSU BAŞVURU FORMLARI
KANTİN YİYECEK İÇECEK FİYATLARI
YEMEKHANE VE KANTİN DENETLEME FORMLARI
ŞİKAYET VE ÖNERİ