2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Üniversitemiz ŞebinKarahisar ve Alucra Yerleşkesi Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilere Yönelik Yapılan Oryantasyon Programı Görselleri İçin Tıklayınız.

15 Kasım 2023 Çarşamba

        Giresun Üniversitesi 2023-2024 akademik yılı kapsamında üniversitemize yeni kayıt yaptıran; Şebinkarahisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Şebinkarahisar Meslek Yüksek Okulu, Şebinkarahisar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik, 02.11.2023 tarihinde Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda, 03.11.2023 tarihinde ise Şebinkarahisar Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda oryantasyon programı düzenlendi.
           Programda Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı adına Şef Yeliz Akyalı; Öğrenci toplulukları, bilimsel ve eğitsel etkinliklerin desteklenmesi, kuruluş yıldönümü, bahar şenlikleri, mezuniyet törenleri, sportif faaliyetlerin desteklenmesi, kısmi zamanlı çalışma imkânları, yemek hizmetleri, ihtiyaç sahibi olan öğrencilere yemek yardımı, kantin, kafeterya hizmetleri konularında önemli  bilgiler verdi.
Oryantasyon Programı kapsamında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı adına Şef Selim Arslan ve Memur Varol SEVGİLİ, Erasmus ve Farabi Koordinatörlükleri adına Öğr. Gör. Adem Usta, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı adına Öğr. Gör. Esma Şener, birimleri hakkında öğrencilerimize genel bilgiler verdiler.