Başkanlığımız
Misyon ve Vizyon
Yönetim
Personel
Personel Bazlı Organizasyon Şeması
Birim Bazlı Organizasyon Şeması
Kurumsal Bilgiler
Birimlerimiz
Kültür Hizmetleri Birimi
Birim Yetkilisi
Öğrenci Toplulukları
Öğrenci Toplulukları Listesi
Açıklamalar
Şablon Örnekleri
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Etkinlik Değerlendirme Raporları
Formlar
Stant Açma Kuralları
Etkinlik Görselleri
Kuruluş Yıldönümü
Mezuniyet Fotoğrafları
Bahar Şenliği
17. BAHAR ŞENLİKLERİ GÖRSELLERİ
Topluluk Tanıtım Günleri
Nevruz Bayramı
Hamsi Şenliği
Spor Faaliyetleri
Konferans Salonları
Salon, Stant, Derslik Ücretleri
Mali İşler Birimi
Birim Yetkilisi
Usta Çalıştırıcı
Sağlık Beslenme Hizmetleri Birimi
Birim Yetkilisi
Mutfak ve Yemekhaneler
Mutfak ve Yemekhane Kapasiteleri
Yemek Katkı Bedelleri
Mutfak ve Yemekhane Kontrol Teşkilatı Üyeleri
Kantin / Kafeteryalar / Diğer
Kiracıların Uyması Gereken Kurallar
Formlar
Fiyat Listesi
Spor Hizmetleri Birimi
Birim Yetkilisi
Spor Şenlikleri
Öğrenci
Yemek Kartına Para Yükleme
Yemek Kartına Para Yükleme İşlem Klavuzu
Kısmi Zamanlı
Açıklamalar
Formlar
Sıkça Sorulan Sorular
Yemek Bursu
Açıklamalar
Formlar
Genel Sağlık Sigortası
Açıklamalar
Öğrenci Toplulukları
Öğrenci Toplulukları Otomasyonu
Topluluk Listesi
Açıklamalar
Şablon Örnekleri
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Etkinlik Değerlendirme Raporları
Formlar
Stant Açma Kuralları
Kalite ve İç Kontrol
Kalite ve Akreditasyon
Kalite Politikaları
Üniversite Kalite Politikaları
Birim Kalite Politikaları
Birim Kalite Komisyonu
2024-2025 Birim Kalite Toplantısı 1
Birim Öz Değerlendirme Kurulu Toplantı Kararları
2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı
2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı
2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı
Paydaşlar
İç Paydaşlar
Dış Paydaşlar
İç Kontrol
Süreç Akış Şemaları
İş Akış Süreçleri
İş Analiz Formu
Hizmet Standartları
Hizmet Envanteri
Görev Tanımları
Hassas Görevler
Risk Değerlendirme
Raporlar
Faaliyet Raporları
Öz Değerlendirme Raporları
Mevzuat
Yönetmelik/Yönergeler
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
Aydınlatma Metinleri
Açık Rıza Metinleri
Dokümanlar
Yemek Menüsü
Ekim 2024
Kasım 2024
İletişim
İletişim Bilgileri
Şikayet ve Öneri
TR
Üniversite Ana Sayfa
TR
Ara
Başkanlığımız
Misyon ve Vizyon
Yönetim
Personel
Personel Bazlı Organizasyon Şeması
Birim Bazlı Organizasyon Şeması
Kurumsal Bilgiler
Birimlerimiz
Kültür Hizmetleri Birimi
Birim Yetkilisi
Öğrenci Toplulukları
Öğrenci Toplulukları Listesi
Açıklamalar
Şablon Örnekleri
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Etkinlik Değerlendirme Raporları
Formlar
Stant Açma Kuralları
Etkinlik Görselleri
Kuruluş Yıldönümü
Mezuniyet Fotoğrafları
Bahar Şenliği
17. BAHAR ŞENLİKLERİ GÖRSELLERİ
Topluluk Tanıtım Günleri
Nevruz Bayramı
Hamsi Şenliği
Spor Faaliyetleri
Konferans Salonları
Salon, Stant, Derslik Ücretleri
Mali İşler Birimi
Birim Yetkilisi
Usta Çalıştırıcı
Sağlık Beslenme Hizmetleri Birimi
Birim Yetkilisi
Mutfak ve Yemekhaneler
Mutfak ve Yemekhane Kapasiteleri
Yemek Katkı Bedelleri
Mutfak ve Yemekhane Kontrol Teşkilatı Üyeleri
Kantin / Kafeteryalar / Diğer
Kiracıların Uyması Gereken Kurallar
Formlar
Fiyat Listesi
Spor Hizmetleri Birimi
Birim Yetkilisi
Spor Şenlikleri
Öğrenci
Yemek Kartına Para Yükleme
Yemek Kartına Para Yükleme İşlem Klavuzu
Kısmi Zamanlı
Açıklamalar
Formlar
Sıkça Sorulan Sorular
Yemek Bursu
Açıklamalar
Formlar
Genel Sağlık Sigortası
Açıklamalar
Öğrenci Toplulukları
Öğrenci Toplulukları Otomasyonu
Topluluk Listesi
Açıklamalar
Şablon Örnekleri
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Etkinlik Değerlendirme Raporları
Formlar
Stant Açma Kuralları
Kalite ve İç Kontrol
Kalite ve Akreditasyon
Kalite Politikaları
Üniversite Kalite Politikaları
Birim Kalite Politikaları
Birim Kalite Komisyonu
2024-2025 Birim Kalite Toplantısı 1
Birim Öz Değerlendirme Kurulu Toplantı Kararları
2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı
2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı
2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı
Paydaşlar
İç Paydaşlar
Dış Paydaşlar
İç Kontrol
Süreç Akış Şemaları
İş Akış Süreçleri
İş Analiz Formu
Hizmet Standartları
Hizmet Envanteri
Görev Tanımları
Hassas Görevler
Risk Değerlendirme
Raporlar
Faaliyet Raporları
Öz Değerlendirme Raporları
Mevzuat
Yönetmelik/Yönergeler
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
Aydınlatma Metinleri
Açık Rıza Metinleri
Dokümanlar
Yemek Menüsü
Ekim 2024
Kasım 2024
İletişim
İletişim Bilgileri
Şikayet ve Öneri
İş Akış Süreçleri
Beslenme ve Mali Hizmetler Birimi
4734 Sayılı Kanuna Göre Doğrudan Temin S
ü
re
ç
Ak
ı
ş
Şeması
4734 Sayılı Kanuna Göre İhale İşlemleri Süreç Akış
Şeması
İş Deneyim Bitirme Belgesi Verilmesi İş
lemleri S
ü
re
ç
Ak
ı
ş
Şeması
Kantin Kafeterya Kiralama İşlemleri S
ü
re
ç
Ak
ı
ş
Şeması
Kısmi Zamanlı Öğrenci
Ç
al
ı
ş
t
ı
rma S
ü
re
ç
Ak
ı
ş
Şeması
Kimlik Kartına TL Yükleme Sistemi İle
Para Y
ü
klenmesi
İş
lemleri S
ü
re
ç
Ak
ı
ş
Şeması
Teknik Ekipmanlara İli
ş
kin S
ü
re
ç
Ak
ı
ş
Şeması
Teminat İadesi
İş
lemleri S
ü
re
ç
Ak
ı
ş
Şeması
Yemek Bursu Süreç Akış
Şeması
Yolluk Yevmiye İşlemleri S
ü
re
ç
Ak
ı
ş
Şeması
Maaş
İş
lemleri S
ü
re
ç
Ak
ı
ş
Şeması
Kültür ve Yazı
İş
leri Hizmetleri Birimi
Bahar Şenlikleri S
ü
re
ç
Ak
ı
ş
Şeması
Etkinlik Taleplerine İli
ş
kin Bas
ı
m Evraklar
ı
S
ü
re
ç
Ak
ı
ş
Şeması
Gelen Evrak Süreç Akış
Şeması
Giden Evrak Süreç Akış
Şeması
Mezuniyet Töreni Süreç Akış
Şeması
Öğrenci Topluluklar
ı
Etkinlik Talebi S
ü
re
ç
Ak
ı
ş
Şeması
Öğrenci Toplulukları Kurulu
ş
u S
ü
re
ç
Ak
ı
ş
Şeması
Salon Derslik Stant Tahsisleri Süreç Akış
Şeması
Sa
ğ
l
ı
k ve Spor Hizmetleri Birimi
Spor Şenlikleri S
ü
re
ç
Ak
ı
ş
Şeması
Taşı
n
ı
r
Çı
k
ı
ş
İş
lemleri S
ü
re
ç
Ak
ı
ş
Şeması
Taşı
n
ı
r Giri
ş
İş
lemleri S
ü
re
ç
Ak
ı
ş
Şeması
Usta Çalışt
ı
r
ı
c
ı
İş
lemleri S
ü
re
ç
Ak
ı
ş
Şeması
Üniversitelerarası Spor Müsabakaları Süreç Akış
Şeması