Başkanlığımız
Misyon ve Vizyon
Yönetim
Personel
Personel Bazlı Organizasyon Şeması
Birim Bazlı Organizasyon Şeması
Kurumsal Bilgiler
Birimlerimiz
Kültür Hizmetleri Birimi
Birim Yetkilisi
Öğrenci Toplulukları
Topluluk Listesi
Açıklamalar
Şablon Örnekleri
Formlar
Stant Açma Kuralları
Etkinlik Görselleri
Topluluk Etkinlikleri
Kuruluş Yıldönümü
Mezuniyet Fotoğrafları
2018 2019 Akademik Açılış
Bahar Şenliği
13. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİK GÖRSELLERİ
Topluluk Tanıtım Günleri
Nevruz Bayramı
Hamsi Şenliği
Spor Faaliyetleri
Konferans Salonları
Salon, Stant, Derslik Ücretleri
Mali İşler Birimi
Birim Yetkilisi
Usta Çalıştırıcı
Sağlık Beslenme Hizmetleri Birimi
Birim Yetkilisi
Mutfak ve Yemekhaneler
Mutfak ve Yemekhane Kapasiteleri
Yemek Ücretleri
Mutfak ve Yemekhane Kontrol Teşkilatı Üyeleri
Kantin / Kafeteryalar / Diğer
Kiracıların Uyması Gereken Kurallar
Fiyat Listesi
Formlar
Spor Hizmetleri Birimi
Birim Yetkilisi
Spor Şenlikleri
Öğrenci
Sanal Pos Ve Kiosk
Sanal Pos ve Kiosk Kullanım Kılavuzu
Kısmi Zamanlı
Açıklamalar
Formlar
Sıkça Sorulan Sorular
Yemek Bursu
Açıklamalar
Formlar
Genel Sağlık Sigortası
Açıklamalar
Kalite ve İç Kontrol
Kalite ve Akreditasyon
Kalite Politikaları
Üniversite Kalite Politikaları
Birim Kalite Politikaları
Birim Kalite Komisyonu
İç Kontrol
Süreç Akış Şemaları
İş Akış Süreçleri
İş Analiz Formu
Hizmet Standartları
Hizmet Envanteri
Görev Tanımları
Hassas Görevler
Risk Değerlendirme
Raporlar
Faaliyet Raporları
Öz Değerlendirme Raporları
Mevzuat/Dokümanlar
Yönetmelik/Yönergeler
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
Aydınlatma Metinleri
Açık Rıza Metinleri
Dokümanlar
Yemek Menüsü
İletişim
İletişim Bilgileri
Şikayet ve Öneri
TR
EN
AR
Üniversite Ana Sayfa
TR
EN
AR
Ara
Başkanlığımız
Misyon ve Vizyon
Yönetim
Personel
Personel Bazlı Organizasyon Şeması
Birim Bazlı Organizasyon Şeması
Kurumsal Bilgiler
Birimlerimiz
Kültür Hizmetleri Birimi
Birim Yetkilisi
Öğrenci Toplulukları
Topluluk Listesi
Açıklamalar
Şablon Örnekleri
Formlar
Stant Açma Kuralları
Etkinlik Görselleri
Topluluk Etkinlikleri
Kuruluş Yıldönümü
Mezuniyet Fotoğrafları
2018 2019 Akademik Açılış
Bahar Şenliği
13. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİK GÖRSELLERİ
Topluluk Tanıtım Günleri
Nevruz Bayramı
Hamsi Şenliği
Spor Faaliyetleri
Konferans Salonları
Salon, Stant, Derslik Ücretleri
Mali İşler Birimi
Birim Yetkilisi
Usta Çalıştırıcı
Sağlık Beslenme Hizmetleri Birimi
Birim Yetkilisi
Mutfak ve Yemekhaneler
Mutfak ve Yemekhane Kapasiteleri
Yemek Ücretleri
Mutfak ve Yemekhane Kontrol Teşkilatı Üyeleri
Kantin / Kafeteryalar / Diğer
Kiracıların Uyması Gereken Kurallar
Fiyat Listesi
Formlar
Spor Hizmetleri Birimi
Birim Yetkilisi
Spor Şenlikleri
Öğrenci
Sanal Pos Ve Kiosk
Sanal Pos ve Kiosk Kullanım Kılavuzu
Kısmi Zamanlı
Açıklamalar
Formlar
Sıkça Sorulan Sorular
Yemek Bursu
Açıklamalar
Formlar
Genel Sağlık Sigortası
Açıklamalar
Kalite ve İç Kontrol
Kalite ve Akreditasyon
Kalite Politikaları
Üniversite Kalite Politikaları
Birim Kalite Politikaları
Birim Kalite Komisyonu
İç Kontrol
Süreç Akış Şemaları
İş Akış Süreçleri
İş Analiz Formu
Hizmet Standartları
Hizmet Envanteri
Görev Tanımları
Hassas Görevler
Risk Değerlendirme
Raporlar
Faaliyet Raporları
Öz Değerlendirme Raporları
Mevzuat/Dokümanlar
Yönetmelik/Yönergeler
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
Aydınlatma Metinleri
Açık Rıza Metinleri
Dokümanlar
Yemek Menüsü
İletişim
İletişim Bilgileri
Şikayet ve Öneri
2017-2018 Eğitim Öğretim Dönemi Bahar Şenliği