• Başkanlığımız
      • Misyon ve Vizyon
      • Yönetim
      • Personel
      • Personel Bazlı Organizasyon Şeması
      • Birim Bazlı Organizasyon Şeması
      • Kurumsal Bilgiler
    • Birimlerimiz
      • Kültür Hizmetleri Birimi
        • Birim Yetkilisi
        • Öğrenci Toplulukları
          • Öğrenci Toplulukları Listesi
          • Açıklamalar
          • Şablon Örnekleri
          • 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Etkinlik Değerlendirme Raporları
          • Formlar
          • Stant Açma Kuralları
        • Etkinlik Görselleri
          • Kuruluş Yıldönümü
          • Mezuniyet Fotoğrafları
          • Bahar Şenliği
            • 17. BAHAR ŞENLİKLERİ GÖRSELLERİ
          • Topluluk Tanıtım Günleri
          • Nevruz Bayramı
          • Hamsi Şenliği
          • Spor Faaliyetleri
        • Konferans Salonları
        • Salon, Stant, Derslik Ücretleri
      • Mali İşler Birimi
        • Birim Yetkilisi
        • Usta Çalıştırıcı
      • Sağlık Beslenme Hizmetleri Birimi
        • Birim Yetkilisi
        • Mutfak ve Yemekhaneler
          • Mutfak ve Yemekhane Kapasiteleri
          • Yemek Katkı Bedelleri
          • Mutfak ve Yemekhane Kontrol Teşkilatı Üyeleri
        • Kantin / Kafeteryalar / Diğer
          • Kiracıların Uyması Gereken Kurallar
        • Formlar
        • Fiyat Listesi
      • Spor Hizmetleri Birimi
        • Birim Yetkilisi
        • Spor Şenlikleri
    • Öğrenci
      • Yemek Kartına Para Yükleme
      • Yemek Kartına Para Yükleme İşlem Klavuzu
      • Kısmi Zamanlı
        • Açıklamalar
        • Formlar
        • Sıkça Sorulan Sorular
      • Yemek Bursu
        • Açıklamalar
        • Formlar
      • Genel Sağlık Sigortası
        • Açıklamalar
    • Öğrenci Toplulukları
      • Öğrenci Toplulukları Otomasyonu
      • Topluluk Listesi
      • 2024 Ocak/Aralık Dönemi Öğrenci Toplulukları Faaliyetleri
      • 2024-2025 Güz Dönemi Etkinlik Değerlendirme Raporları
      • Topluluk Faaliyetleri
        • 2024-2025 Güz Yarıyılı Topluluk Faaliyetleri
      • Açıklamalar
      • Şablon Örnekleri
      • 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Etkinlik Değerlendirme Raporları
      • Formlar
      • Stant Açma Kuralları
    • Kalite ve İç Kontrol
      • Kalite ve Akreditasyon
      • Kalite Politikaları
        • Üniversite Kalite Politikaları
        • Birim Kalite Politikaları
      • Birim Kalite Komisyonu
        • 2024-2025 Birim Kalite Toplantısı 1
        • 2024-2025 Birim Kalite Toplantısı 2
      • Birim Öz Değerlendirme Kurulu Toplantı Kararları
        • 2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı
        • 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı
        • 2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı
      • Paydaşlar
        • İç Paydaşlar
        • Dış Paydaşlar
      • İç Kontrol
        • Süreç Akış Şemaları
        • İş Akış Süreçleri
        • İş Analiz Formu
        • Hizmet Standartları
        • Hizmet Envanteri
        • Görev Tanımları
        • Hassas Görevler
        • Risk Değerlendirme
      • Raporlar
        • Faaliyet Raporları
        • Öz Değerlendirme Raporları
    • Mevzuat
      • Yönetmelik/Yönergeler
      • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
        • Aydınlatma Metinleri
        • Açık Rıza Metinleri
      • Dokümanlar
    • Yemek Menüsü
      • Mayıs 2025
      • Nisan 2025
    • İletişim
      • İletişim Bilgileri
      • Şikayet ve Öneri
    • test 2
    • test1
  • TR
  • Üniversite Ana Sayfa
  • Başkanlığımız
    • Misyon ve Vizyon
    • Yönetim
    • Personel
    • Personel Bazlı Organizasyon Şeması
    • Birim Bazlı Organizasyon Şeması
    • Kurumsal Bilgiler
  • Birimlerimiz
    • Kültür Hizmetleri Birimi
      • Birim Yetkilisi
      • Öğrenci Toplulukları
        • Öğrenci Toplulukları Listesi
        • Açıklamalar
        • Şablon Örnekleri
        • 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Etkinlik Değerlendirme Raporları
        • Formlar
        • Stant Açma Kuralları
      • Etkinlik Görselleri
        • Kuruluş Yıldönümü
        • Mezuniyet Fotoğrafları
        • Bahar Şenliği
          • 17. BAHAR ŞENLİKLERİ GÖRSELLERİ
        • Topluluk Tanıtım Günleri
        • Nevruz Bayramı
        • Hamsi Şenliği
        • Spor Faaliyetleri
      • Konferans Salonları
      • Salon, Stant, Derslik Ücretleri
    • Mali İşler Birimi
      • Birim Yetkilisi
      • Usta Çalıştırıcı
    • Sağlık Beslenme Hizmetleri Birimi
      • Birim Yetkilisi
      • Mutfak ve Yemekhaneler
        • Mutfak ve Yemekhane Kapasiteleri
        • Yemek Katkı Bedelleri
        • Mutfak ve Yemekhane Kontrol Teşkilatı Üyeleri
      • Kantin / Kafeteryalar / Diğer
        • Kiracıların Uyması Gereken Kurallar
      • Formlar
      • Fiyat Listesi
    • Spor Hizmetleri Birimi
      • Birim Yetkilisi
      • Spor Şenlikleri
  • Öğrenci
    • Yemek Kartına Para Yükleme
    • Yemek Kartına Para Yükleme İşlem Klavuzu
    • Kısmi Zamanlı
      • Açıklamalar
      • Formlar
      • Sıkça Sorulan Sorular
    • Yemek Bursu
      • Açıklamalar
      • Formlar
    • Genel Sağlık Sigortası
      • Açıklamalar
  • Öğrenci Toplulukları
    • Öğrenci Toplulukları Otomasyonu
    • Topluluk Listesi
    • 2024 Ocak/Aralık Dönemi Öğrenci Toplulukları Faaliyetleri
    • 2024-2025 Güz Dönemi Etkinlik Değerlendirme Raporları
    • Topluluk Faaliyetleri
      • 2024-2025 Güz Yarıyılı Topluluk Faaliyetleri
    • Açıklamalar
    • Şablon Örnekleri
    • 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Etkinlik Değerlendirme Raporları
    • Formlar
    • Stant Açma Kuralları
  • Kalite ve İç Kontrol
    • Kalite ve Akreditasyon
    • Kalite Politikaları
      • Üniversite Kalite Politikaları
      • Birim Kalite Politikaları
    • Birim Kalite Komisyonu
      • 2024-2025 Birim Kalite Toplantısı 1
      • 2024-2025 Birim Kalite Toplantısı 2
    • Birim Öz Değerlendirme Kurulu Toplantı Kararları
      • 2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı
      • 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı
      • 2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı
    • Paydaşlar
      • İç Paydaşlar
      • Dış Paydaşlar
    • İç Kontrol
      • Süreç Akış Şemaları
      • İş Akış Süreçleri
      • İş Analiz Formu
      • Hizmet Standartları
      • Hizmet Envanteri
      • Görev Tanımları
      • Hassas Görevler
      • Risk Değerlendirme
    • Raporlar
      • Faaliyet Raporları
      • Öz Değerlendirme Raporları
  • Mevzuat
    • Yönetmelik/Yönergeler
    • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
      • Aydınlatma Metinleri
      • Açık Rıza Metinleri
    • Dokümanlar
  • Yemek Menüsü
    • Mayıs 2025
    • Nisan 2025
  • İletişim
    • İletişim Bilgileri
    • Şikayet ve Öneri
  • test 2
  • test1

YEMEK KARTINA PARA YÜKLEME İŞLEMİ

16 Eylül 2024 Pazartesi

Yemek Kartına Para Yükleme İşlemi Klavuzu İçin Tıklayınız.

Linkler

  • YEMEKHANE TURNİKELERİNDEN BARKOD KULLANARAK GEÇİŞ SİSTEMİ
  • EĞİTİM LİNKLERİ
  • YEMEK KARTINA PARA YÜKLEME İŞLEMİ
  • YEMEK BURSU BAŞVURU FORMLARI
  • KANTİN YİYECEK İÇECEK FİYATLARI
  • YEMEKHANE VE KANTİN DENETLEME FORMLARI
  • ŞİKAYET VE ÖNERİ

İletişim

Güre Yerleşkesi Pof.Dr.Ahmet Taner Kışlalı Cad. 28200 Merkez/Giresun

Tel : 0 (454) 310 11 81
Faks : 0 (454) 310 11 84
E-Posta : sksdb@giresun.edu.tr / skskultur@giresun.edu.tr

© 2025 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı